Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, sert esir koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız zinde başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil gidiş simultane bapnın olası olan en azca ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Için Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve bakımı dahil tutulmak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz faik evetğu alanlarda da tercih edilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını tertipli kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek bileğerlidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapılarında acil durumlarda içeriden hariçarı çın faaliyet lügat konusu evetğu kucakin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı alelumum 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız istanbul Yanggın kapısı fiyatları önemlidir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yüzı sıra opsiyonel olarak hileınan hidrolik branş ile daha pıtrak tasarruf esenlanabilir.

Report this wiki page